Először is tisztázzuk a fogalmakat.

A „felújított cseredarab” néven futó alkatrészek egy már felújított önindítót jelentenek, amit (ép, nem törött) cseredarab leadása  mellett kaphatunk meg.

Ezek közül is van „eredeti”, vagyis az eredeti gyártó újította fel eredeti alkatrészekkel (Bosch, Denso, Valeo), ezek a drágább változatok.

Illetve létezik utángyártott cseredarabos alkatrész is, ezek az olcsóbb változatok ellenben sokszor silány minőséget képviselnek. Ezek a már felújított alkatrészek legtöbbször ugyanazon az áron vannak mintha az Önét újítaná fel, viszont külföldi ( kínai, lengyel stb.) órás vállalatok újítják fel nem eredeti alkatrészekkel.

Felújításkor cégünk csak gyári új alkatrészekkel újítja fel a generátort, és így biztosítani tudjuk, hogy sokáig biztonsággal fogja szolgálni Önt. Alapvetően ha van lehetőség rá akkor mindig a felújítást javasoljuk, viszont ha ideje nem engedi akkor kénytelen cseredarabos alkatrészt választani.

Nem kell pánikba esni, a már felújított cseredarabos alkatrészek között is vannak jó, megbízható gyártók. Cikkszám, vagy autó adatok alapján kollégánk segít Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Keressen bizalommal!